Er zijn nieuwe stukken geschreven op The Inner Sky. U vindt ze hier
Uw reacties zijn welkom. Hieronder kunt U ze plaatsen.


Some new texts arrived on The Inner Sky. You'll find them here. You can comment here below

3 opmerkingen:

 1. Dag Paula
  Dag lezers

  Gewoon even zeggen: dit is een zó mooie site... ik kan maar een paar pagina's per keer lezen omdat het een explosie van ideeën en herkenning in mijn gedachten veroorzaakt! Schitterende tekst... de schrijfster resonneert heel zuiver mee met Urania, onze muze.

  Kris uit Turnhout, België

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel Kris voor je warme reactie. Leuk dat je de ideeën zo herkent. Het vraagt inderdaad wat tijd om er ook mee te kunnen werken, maar op de site komt dat gaandeweg wel tevoorschijn.
  Hartelijke groet van
  Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Soms verschijnen er juweeltjes in de astrologische literatuur. Voor mij zijn dat vooral teksten waarin de schrijver of schrijfster zich bezig houdt met het raadsel van wat astrologie is. Dat raadsel, de samenhang tussen mens en kosmos, heeft een overweldigende impact en is van grote invloed op het wereldbeeld dat je ontwikkelt als je met astrologie werkt. Een beschouwing over het raadsel van de astrologie, die iedereen zou moeten lezen die astrologie probeert te begrijpen, is onlangs verschenen van Paula Schreurs. Ze doet een poging, volgens mij een goed geslaagde poging, astrologie van de grond af op te bouwen en te begrijpen. Het is een flinke tekst en je moet er even voor gaan zitten. Maar het is helder beschreven en ik heb er veel aan gehad en denk er nog veel aan te hebben. Ik zou zeggen: neem zelf eens een kijkje:

  Jan Kampherbeek

  BeantwoordenVerwijderen